چگونه بازدید سایت را بالا ببریم؟
شرکت دیجیتال مارکتینگ چیستاتیم با سابقه ای بالغ بر 6 سال، ارائه دهنده کلیه خدمات طراحی سایت، سئو، گوگل ادز و… می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با متخصصن مجموعه ما می توانید به صورت حضوری و یا تلفنی این کار را انجام دهید.
آدرس: اصفهان، چهار باغ خواجو، خیابان شهدای خواجو، مجتمع خواجو روبروی هتل خواجو، طبقه 2 واحد 3
تلفن تماس: 0312748479 – 09135691041
در برخی مواقع، این فکر به ذهن هر کارآفرینی که فروش آنلاین دارد میرسد. شاید برای راه اندازی فروشگاه آنلاین خود زمان و تلاش خود را صرف کرده باشید و وقتی که آن را راه اندازی کردید با این سوال مواجه می شوید که چرا بازدید کنندگان سایت زیاد نیستند؟ چگونه بازدید سایت را بالا ببریم؟ این ها پرسش هایی هستند که برای تمامی کسب و کار های آنلاین پیش می آید. در ادامه همراه چیستاتیم باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.
چگونه بازدید سایت را بالا ببریم؟
هدایت ترافیک به سایت خود با نوشتن محتوا: بدون محتوا نمی توانید ترافیک وب سایت بیش تری را دریافت کنید. بنابراین اگر قصد دارید این بخش را نادیده بگیرید، بعد از 10 ثانیه دوباره به این قسمت بر می گردید زیرا متوجه خواهید شد که نمی توانید هیچ یک از استراتژی های دیگر را بدون محتوای خوب و با کیفیت انجام دهید.
1- یک وبلاگ تجاری داشته باشید
اول از همه، کسب و کار شما به وبلاگی نیاز دارد که بتوانید به طور منظم محتوای مفید و طولانی را در سایت خود منتشر کنید. این مورد بسیار مهم و حیاتی است. شرکت هایی که وبلاگ نویسی می کنند، 97 درصد ترافیک بیش تری به وب سایت های خود دریافت می کنند.
هرچه ارزش بیش تری برای سایت خود ارائه دهید، دلایل بیش تری برای بازدید از سایت شما وجود دارد. بدون وبلاگ، انجام بیش تر استراتژی های موجود در این مقاله (یا هر مقاله ای در مورد این موضوع) دشوار خواهد بود و حتی جوابگو نخواهد بود.
2- روی موضوعات همیشه سبز تمرکز کنید نه اخبار زرد
در پرسش به سوال چگونه بازدید سایت را بالا ببریم، یکی از راه های تاثیر گذار پرهیز از گذاشتن اخبار زرد است. در حالی که اخبار و موضوعات پرطرفدار می توانند در کوتاه مدت ورودی ترافیک به سایت شما را افزایش دهند، اما ارزش زمان و تلاش را ندارند. محتوایی پیرامون موضوعاتی ایجاد کنید که همیشه برای مخاطبان شما جالب باشد. محتوا های همیشه سبز در طول زمان ترافیک و لینک ها را جمعآوری میکنند، به خصوص اگر آن را به طور منظم به روز کنید. بنابراین آهسته و پیوسته همیشه بهترین راه است.
3- تیترهای جذاب برای محتوای خود انتخاب کنید
سرفصل ها یکی از مهم ترین بخش های محتوای شما هستند. در واقع، مطالعات نشان دادهاند که سرفصل های محتوا، موثر برای جذب ترافیک های بسیار بالا هستند. بدون داشتن یک عنوان یا سر تیتر قانع کننده، حتی جامع ترین مقاله وبلاگ شما خوانده نمی شود. بر هنر تیتر نویسی مسلط شوید تا خوانندگان پست شما را در سرچ گوگل انتخاب کنند.
4- نویسندگان مهمان را برای وبلاگ نویسی در سایت خود دعوت کنید
نویسندگان مهمان نه تنها می توانند موضوعات و دیدگاه های شما را متنوع کنند، بلکه می خواهند مقاله خود را در شبکه های مجازی خود به اشتراک بگذارند و به آن در سایت خود لینک دهند، که این کار می تواند خوانندگان جدیدی را به سایت شما بیاورد. فقط مطمئن شوید که محتوا با کیفیت بالا و بدون لینک های اسپم باشد تا مبادا از گوگل جریمه شوید و ترافیک ورودی را از دست بدهید.
5- چگونه بازدید سایت را بالا ببریم؟ از تصاویری مناسب استفاده کنید
از ابزار های طراحی مانند Canva برای نشان دادن مفاهیم، تجسم داده ها و بازآفرینی نمودار ها با نام تجاری خود استفاده کنید. با این کار هنگامی که سایت های دیگر از تصاویر شما استفاده می کنند، به سایت شما لینک می دهند. به علاوه، گوگل تصاویر بیش تری را در نتایج جستجوی معمولی نشان میدهد و به شما فرصت های بیش تری برای رتبه بندی و افزایش نرخ کلیک میدهد.
6- از محتوای ویدیویی استفاده کنید
محتوای مبتنی بر متن هم بسیار تاثیر گذار و عالی است، اما ویدیو می تواند بازدیدکنندگان بیش تری را جذب کند و مخاطبان را درگیر کند. در ادامه چند راه برای استفاده از ویدیو برای افزایش ترافیک وب سایت وجود دارد:
شاید سوال شما هم باشد که چگونه بازدید سایت را بالا ببریم تا مخاطبان بیش تری را جذب سایت خود کنیم. پاسخ این است همان طور که در بالا هم مواردی را ذکر کردیم، گذاشتم ویدیو هم یکی از راه های تاثیر گذار دیگر است. ویدیو ها را در مقالات وبلاگ خود جاسازی کنید تا در نتایج جستجوی ویدیو ظاهر شوند. سئوی یوتیوب را نیز انجام دهید تا در یوتیوب رتبه بالاتری داشته باشید، سپس پیوندهایی را به وب سایت خود در توضیحات ویدیو اضافه کنید.
کلام آخر چگونه بازدید سایت را بالا ببریم؟
ویدئوها و مقالات وبلاگ تنها محتواهایی نیستند که باید برای آموزش مخاطبان خود و ایجاد اعتماد در بین آن ها ترتیب دهید. اینفوگرافیک ها، راهنما های قابل دانلود، وبینار ها و موارد دیگر را فراموش نکنید. کتابخانه ای از محتوای چند رسانه ای خود که مطمئناً بازدیدکنندگانی را جذب می کند که بارها و بارها به سایت شما باز می گردند، ایجاد کنید.
لینک های مرتبط: بلاگرهای معروف اصفهان
دیدگاهتان را بنویسید